הרגשת חום באזור השתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/11/2013 | 18:24 | מאת: יפה

שלום, לפני כחצי שנה שמו לי שתל על שן אחת (25 או 24) וכמובן כתר על השן ועל השן הסמוכה לה. בהמשך יש מקום שחסרה בו שן ובסוף שן בינה שעברה טיפול שורש. כאשר אני אוכלת משהו חם, חביתה למשל, אני מרגישה שכואב לי מאד באזור וכאשר הטמפרטורה יורדת אי הנוחות מתפוגגת. בביקור אצל רופא השיניים לא התגלה דבר לא בבדיקה ולא בצילום. אודה לחוות דעתך. האם ייתכן שהשתל מתחמם פתאום?

יפה שלום התופעה אותה את מתארת אינה קשורה כלל לשתל אלא לאחת השיניים הסמוכות שטרם עברה טיפול שורש.השתל אינו יכול לגרום לתחושת שינוי טמפרטורה.

מנהל פורום שתלים דנטליים