הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

04/11/2013 | 17:20 | מאת: יואב

שלום , אני צריך לעבור הרמת סינוס פתוחה . שמעתי על היתרונות של שיטת הבלון ועל שתל iraise . הייתי שמח לדעת מהן החסרונות של השיטות האלה . ושאלה נוספת האם יש מצבים שבהם לא ניתן לעשות שימוש בשיטות אלה אלא רק בהרמת סינוס פתוחה ?

שלום יואב שיטת הבלון או iraiseנועדו להחליף את השימוש בהרמת סינוס פתוחה באמצעות שיטה זעיר פולשנית. לכל שיטה יש כמובן יתרונות וחסרונות ומה שחשוב ביותר הוא לבחור רופא בעל מיומנות באותה שיטה ספציפית... כמובן שכל מקרה לגופו ואין באפשרותי לקבוע איזו שיטה עדיפה אצלך מבלי שראיתי את תצלומי הרנטגן שלך.

04/11/2013 | 17:45 | מאת: יואב

תודה על התגובה הסופר מהירה. כיצד אם כן ניתן למצוא רופא בעל מיומנויות באותן שיטות ספציפיות למטופל רגיל כמוני שאינו בעל ידע בתחום ?

מנהל פורום שתלים דנטליים