אפשר לחסוך ניתוח הרמת סינוס?

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

29/10/2013 | 13:05 | מאת: אבי

שלום. שתי שיניים טוחנות בלסת העליונה לא קיימות. בכדי לעשות שתל רגיל אני צריך גם ניתוח הרמת סינוס שאני ממש לא רוצה לעשות ובגלל זה התעכבתי עם השתלים. שמעתי על טכנולוגיה הרבה יותר ידידותית שנקראת שתלי IRAISE. למי היא מתאימה?, אני מניח שיש סף של עובי עצם מסויים שממנו לא ניתן להשתמש בשיטה זו, מה העובי? האם תוכל להמליץ על רופאים שמומחים בשיטה זו על מנת שאוכל להיבדק שם?

שלום אבי מבלי שראיתי את התצלומים איני יכול לומר לך מה השיטה העדיפה במצבך.ברור שאם ניתן לטפל בטכניקה זעיר פולשנית תצא נשכר מכך.

מנהל פורום שתלים דנטליים