שתלים לפני 10 שנים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/10/2013 | 17:38 | מאת: רונית

שלום לך פרופ זיו לפני כ-10 שנים עברתי פרוצדורה של 10 שתלים עליון תחתון כאשר בכל הלסת העליונה אין לי בכלל שיניים אני בת 60 כיום עם דלקות חוזרות ונישנות 2 ניתוחי השתלת עצם בעקבות נסיגת חניכיים כיום מזריקים לי אמפולה של אנטיביוטיקה כל כמה חודשים אך נראה לי כי אין מנוס ולהוריד את השתלים אין לי יותר כוח להשתלה חדשה אני מאוד חוששת מהעקירה של השתלים שגורמים לדלקות מה האפשרות הם יציבים מאוד איך אוכל להורידם ללא תראומה תודה

שלום רונית מתן אנטיביוטיקה אינו פותר בעיה. יתכן ויש צורך בהוצאת השתלים ולשם כך יש טכניקות שונות.בכל אופן הטיפול מבוצע תחת הרדמה מקומית. מבלי שראיתי את המצב איני יכול לייעץ מעבר לכך.

מנהל פורום שתלים דנטליים