כאב אחרי השתלת עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/10/2013 | 19:05 | מאת: בנית

שלום רב! עברתי ביום ראשון לפני שבוע השתלת עצם.עדיין לא חלפו הכאבים. האם זה נורמאלי? נראה שיש לי דלקת באזור.מרב טיפולי שיניים ודלקות האנטיביוטיקה אוגמנטין לא משפיעה עלי. אילו סוגי אנטיביוטיקה ניתן לקבל במצב כזה? תודה בנית

12/10/2013 | 06:42 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום בנית כאב לאחר השתלת עצם היא תופעה שכיחה ותלויה בהיקף ומורכבות הפרוצדורה ומלווה בדר"כ בנפיחות בימים הראשונים. במידה ואין ירידה בעצמת הכאב עלייך לחזור לרופא המטפל על מנת שיבדוק אם הכל כשורה.האנטיביוטיקה שקיבלת הינה רחבת טווח ואמורה לכסות את כל ספקטרום החיידקים העשוי לגרום לדלקת.

מנהל פורום שתלים דנטליים