גשר או שתלים ?

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/09/2013 | 17:50 | מאת: שרון

שלום דוקטור! אני בת 39, הרופא שלי נתן לי שתי אפשרויות, או גשר כתרים לארבעת השיניים הקדמיות 12-11-21-22 או שני שתלים ל-11+21. יש לציין ש12 בריאה וב-22 יש לי כתר בן 5 שנים במצב טוב. מה כדאי לי יותר בהתחשב לגילי? האם גשר נראה טבעי? אם אבחר בגשר עוד 10-13 שנים אצטרך להחליפו לשתלים? האם כתרי אימקס באיכות טובה? אם אבחר בשתלים, האם ישימו לב ל"פליפר"? אני בד י ל מ ה מודה על הייעוץ מראש. שרון

שלום שרון מבחינה שיקומית אסתטית גם גשר קדמי וגם שתלים יכולים לתת מענה אסתטי.בדרך כלל אם השיניים הצדדיות שלמות וללא טיפולי שורש וכתרים אנו נוטים ללכת לפיתרון של שתלים מבלי לערב את השיניים הטבעיות.כמובן שתשובה סופית ניתן לתת רק לאחר בחינה ובדיקה ספציפית של המקרה שלך ולא מעל דפי אתר זה.

מנהל פורום שתלים דנטליים