צפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

10/02/2011 | 13:43 | מאת: מו אנגל

שלום רב אני סובל מציפצופים באוזניים כבר כמה כמה שנים לאחרונה חלה ירידה בשמיעה (גם בבדיקה) והצפצופים הם כבר צפירות. בדרך כלל על ידי פמפום או לחיצה על האוזן התדר היה משתנה ומקל קצת, כיום גם זה כבר לא משפיע האם יש טיפול לתופעה? האם קופת החולים מכירה בטיפול(מכבי)? בברכה

11/02/2011 | 15:15 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב טיפול TRT אינו בסל בריאות. אם מגיעים אלי ליעוץ אפשר לקבל החזר מביטוחים פרטיים וחלק מהביטוחים המשלימים. הקופה משתתפת במכשירי שמיעה שהם כן בסל הבריאות, ואם יש ליקוי שמיעה צריך התאמה נכונה של מכשירים כחלק מהטיפול. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס