טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/02/2011 | 20:43 | מאת: יוסי

ד"ר טליה מרק שלום רב אני מבקש את עזרתך לדעת האם את מכירה את המרכז לבעיות בטינטון שנקרא טינטרן בחיפה? אני סובל כחודש מהתופעה ולצערי אין באפשרותי להגיע לאזור שאת מטפלת אשמח לקבל ממך חוות דעת האם הם יודעים לטפל בטינטון. אני פונה אלייך כי הבנתי שאת מומחית. אשמח לתגובה מהירה אני על סף ייאוש

05/02/2011 | 22:50 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני מטפלת בשיטת TRT וגישה כוללנית לטיניטוס. מטפלים מוסמכים בשיטת TRT הם דבורה גורדון בהדסה ירושלים שהיא קלינאית תקשורת, או אני - כרופאה. מאחר והטיפול הוא בין פעם בחודש לפעם בשלושה חודשים אני לא רואה שמרחק הוא בעיה ושמחה לגלות לך בסוד שמגיעים אלי מרמת הגולן ומאילת... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס