שינויים סקלרוטיים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/01/2011 | 17:30 | מאת: אורנה

אני בת 76 ועשיתי CT ראש. כתוב בתוצאה שיש לי שינויים סקלרוטיים במסטואיד דו צדדי. רציתי לדעת במה הדברים אמורים והאם יש סכנה כלשהי? האם ניתן לשנות את המצב?

16/01/2011 | 11:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב עניתי לך גם בפורום השני אבל אני חוזרת על התשובה : זה לא מסוכן, מדובר לרוב בעצם שהיא פחות מפותחת כתוצאה מדלקות אוזניים בילדות למשל, או שזה המבנה שלה. בכל מקרה כדאי להראות את ה CT לרופא אא"ג שיסתכל בצילום ויראה שאכן זה סתם מסטואיד סקלרוטי ולא בעיה אחרת. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס