טינטון מטריף

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/01/2011 | 20:29 | מאת: מיכל

אני בת 53 סובלת מטינטון 3.5 שנים. אין לי יום ואין לי לילה. ישנה עם כדורי שינה ו-MP3 באוזן.ניסיתי ביופדבק דיקור סיני סוג'וק. החיים שלי בלתי ניסבלים. אני אומללה !הפכתי לשבר כלי מיום שהאוזן החלה לטנטן.חיי אינם חיים יותר. אנא עיזרו לי אני מיואשת.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12/01/2011 | 14:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום מיכל כדי לעזור אני צריכה לבדוק אותך פנים אל פנים, לבצע איבחון טיניטוס ולראות מה צריך לעשות, אם את מעוניינת אשמח לעזור. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

15/02/2011 | 01:05 | מאת: דני

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס