טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/12/2010 | 00:36 | מאת: יונתן

היי יש לי בעייה. מזה כחודש וחצי יש לי צפצוף באוזן ימין, שהתחיל מאז הפעם האחרונה שהייתי במקום רועש ולא חלף מאז. אציין שאני בן 24 וללא כל בעיות בריאות.בדיקת שמיעה יצאה תקינה. שמתי לב שהרעש שגורם להתחזקות הצפצופים במיוחד הוא פגיעה של שני עצמים אחד בשני - לדוגמא שתי צלחות שנוקשות אחת בשנייה, דפיקות של פטיש על מתכת, וכדומה. כמו כן שמתי לב שדיבור ורעשים דומים לא גורמים להתחזקות הצפצוף. האם זה מעיד על רגישות מסוימת(אולי לתדרים מסוימים)? והאם זה משהו שאני צריך לציין בפני רופא אאג או שאת חושבת שזה דבר שולי? תודה רבה על העזרה

28/12/2010 | 18:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יש לך גם רגישות לרעשים וגם טיניטוס. העובדה שמדובר באבחנה עם הרבה אותיות לא אומרת שהתופעות לא יכולות לדעוך ולהרגע מאליהן.... כמה שיותר תדע בנושא כן תרגיש טוב יותר, גם בלי טיפול פורמלי, לכן התחיל בקריאה בקישור כאן מימין ובקישור אחרי השם שלי.... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס