טינטון קבוע

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/12/2010 | 08:48 | מאת: אתי

יש לי טינטון קבוע כבר כמעט שנה. מאחר וכל הבדיקות שעשיתי ועשיתי את כולם למעט MRI יצאו תקינות. הרופא טוען שזה יכול גם לחלוף ? יכול להיות? או שזו סתם אשליה ולאחר שנה זה כבר אבוד? דרך אגב הטינטון הופיע אצלי בעקבות לחץ נפשי .

23/12/2010 | 21:05 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לחץ נפשי בהחלט משפיע על טיניטוס בהופעתו, ולעיתים בהחמרתו. הוא יכול להרגע ולא להציק, ואין מה להיות מיואשים. קראי בקישור משמאל "האמת מאחורי הצלילים". בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס