מה זה אומר בעיית טולרנס בימין?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

25/11/2010 | 00:30 | מאת: אחת

שלום רב. בבדיקת שמיעה זה מה שהיה כתוב בין היתר. יש לי ירידה של כ 70 אחוז בשמיעה ועם בעיות חמורות באוזניים..צריכה מכשירי שמיעה ומודעת לכל. הבעיה היא שאין לי מושג מה זה אומר הטולרנס הזה. אודה לך מאוד אם תסבירי לי למה הכוונה... תודה מראש.

26/11/2010 | 00:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב הכוונה לרגישות לצלילים - דרושה התאמת מכשירים באופן זהיר ועל ידי מישהו שממש מנוסה בתחום היפראקוזיס והתאמת מכשירים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס