היפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/11/2010 | 22:50 | מאת: יוסי

שלום ד"ר טליה. אני בן 21. כאשר יש רעש חזק נניח אמבולנס עובר יש לי רעשיים חזקים באוזן ימין התופעה חוזרת על עצמה בכל פעם שיש רעש חיצוני חזק ואז הרעשים באוזן נעלמים. שאני שוכב הרגישות עולה לרעשים. הייתי בבדיקה אצל אא''ג הוא בדק את האוזן והכול תקין הוא שלח אותי לבדיקת שמיעה וגם שם הכול יצא תקין חשוב לציין שמדובר על אוזן ימין בלבד אין להם תשובה בשבילי.! האם מדובר בהיפראקוזיס?. תודה רבה.

17/11/2010 | 22:04 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אכן זו התופעה, והאוזן מגיבה תגובת יתר לרעשים חיצוניים. הטיפול המומלץ נקרא TRT. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס