מכשיר מיסוך לרעש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

27/10/2010 | 10:45 | מאת: מיכל

שלום דר מרק אני בת 35. יש לי טנטון קל שלא מפריע לי בתפקוד בחיי היום יום, אני שומעת אותו לפעמים בלילה או כשאני יותר לחוצה - זה הגיוני? עשיתי בדיקת שמיעה והיא יצאה תקינה. יש לי גם הפרעת קשב ורגישות מאוד גדולה לרעש - מפריעים לי רעשים כמו זה של מקרר עובד, מנורת פלורסנט או מאוור של המחשב. בנוסף לפעמים יש לי בעיה להבין דיבור במקום רועש או בטלפון - בעיקר בטלפונים ניידים. אני מתחילה לעבוד במקום עבודה חדש שבו אעבוד במקום פתוח ואני מאוד חוששת שתהיה לי בעיה להתמודד עם הרעש. יש לי בעיה עם אטמי אוזניים משום שהם מגבירים את הטנטון. רציתי לדעת האם מכשיר מיסוך הרעש מתאים במצב אותו אני מתארת והאם יש אפשרות להתנסות במכשיר כזה לפני שקונים אותו. תודה רבה מיכל

29/10/2010 | 12:27 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אפשר בהחלט להשתמש במחוללי קול, ההתנסות היא במקום, אם נוח לך קונים ואם לא - עוזבים :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס