כאבים ואי נוחות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/10/2010 | 21:03 | מאת: צחי

ד"ר טליה מרק שלום רב, נחשפתי לרעש פתאומי של רמקול. בבדיקות שעשיתי ישנה ירידה בשמיעה ופגיעה בעצב השמע.בתקופה הראשונה סבלתי מטנטון שחלף אך כעת יש לי היפראקוזיס. אני סובל מלחץ, אי נוחות וכאבים באוזניים,ברקות וחוסר ריכוז.אודה לך אם תוכלי לעזור לי.

10/10/2010 | 18:09 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אפשר לטפל בהיפראקוזיס ובשמיעה אולם אני לא יכולה דרך הרשת... אלא פנים אל פנים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס