ירידה בשמיעה וטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/10/2010 | 18:02 | מאת: רמי

הי ד"ר סובל מטינטון 7 שנים ללא ירידה בשמיעה (נכון לשנה שעברה) התרגלתי חי עם אבל לפני שבוע עברתי ממצב שכיבה לישיבה והתחושה שתקפה אותי היא של הורדה בווליום של כל העולם,כלומר כאילו הכל נהיה שקט יותר מאין ירידה פתאומית בשמיעה. לאחר מספר דקות הדבר הסתדר בשלושה ימים האחרונים אני חש סוג של אטימות וכאילו סוג או צליל הטינטון השתנה ואני לא מצליח למסך אותו כמו קודם בחיי היום יום זה מאוד מדאיג אותי ואני מודע לכך שכל שינוי מסב את תשומת ליבי אך הפעם תחושתי שמשהו השתנה (קשה לי להסביר מה בדיוק) חשוב לציין שאני בחור צעיר בריא שלא לוקח תרופות על בסיס קבוע תודה על התיחסותך מראש רמי

10/10/2010 | 18:10 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מאחר וחל שינוי דרסטי וחריף בימים האחרונים גש דחוף לבדיקת אא"ג ובדיקת שמיעה, כדי שאפשר יהיה לראות אם צריך לטפל ואיך. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס