היפראקוזיס?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/09/2010 | 01:44 | מאת: חוה

ערב טוב ושנה טובה....לאחרונה אובחנתי עם שחיקה במפרק הלסת (אומת ע"י C.T) מיד פעם ישנם כאבים באזניים אבל ברגע שהלחץ מהמפרק יורד (לעתים ע"י חימום המקום, אפילו עם הנחת היד) הכאבים פוסקים - לא משהו בלתי נסבל. בשבוע שעבר ניגשתי לא.א.ג עם התחושה שיש לי נוזלים באוזן ימין, וזאת חשבתי בגלל ההרגשה העמומה באוזן. מה שגם אפילו כשדיברתי בטלפון הצליל היה שונה מאוזן לאוזן והייתי רגישה לרעשים חזקים - הרעש היה מוגבר. אבחנתו של הרופא היתה שהאזניים, שתיהן,נקיות לגמרי ללא נוזלים. הרגשת העמימות עדיין קיימת, מה גם שכל רעש הופך להיות חזק יותר והופך אותי לעצבנית יותר....ממה שקראתי, זה תאם את התיאור ל-"היפראקוזיס" (או שאולי אני טועה ויש משהו אחר)...שאלתי היא מה ניתן לעשות על מנת לשפר זאת? ההרגשה היא שיש מן לחץ באוזן...כמו שנוסעים ברכב בירידה אבל האוזן "לא נפתחת"....אשמח מאד לעזרתך ושתהיה שנה טובה ומבורכת. חוה.

12/09/2010 | 11:30 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב במקרה שכזה צריך לבצע בדיקת שמיעה דחופה כולל טימפנומטריה - דחוף !! (כלומר : היום). כדי לשלול בעיה בשמיעה. אם הכל תקין לנשום עמוק ולהרגע. שנה טובה וגמר חתימה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

12/09/2010 | 12:15 | מאת: חוה

תודה רבה...קבעתי תור ואשמח להודיעך על התוצאות. כרגע זה רק כאב בטן מהלחץ

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס