ביופידבק

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

23/08/2010 | 23:00 | מאת: מנשה

ג' א' נכבדים אני מאממן בביופידבק ולאחרונה פנתה אלי בחורה שסובלת מטינטון שהולך ומתגבר . היות והאימון בביופידבק מבוסס על רגיעה והרפיה רציתי לדעת אם זה יתן מענה למטופלת שלי ובאיזה מידה .

24/08/2010 | 21:45 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כל דבר שיכול להרגיע אדם לחוץ הוא טוב :) מאידך, ביופידבק באופן עצמאי ללא טיפול קוגניטיבי המיועד לטיניטוס או TRT מתאים לטיניטוס לא הוכח כטיפול משמעותי, לכן הייתי משלבת בין הטיפולים לטובת הבחורה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס