האם טינטוס יכל להחמיר ללא סיבה?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/08/2010 | 11:36 | מאת: NA

האם טינטוס יכל להחמיר סתם ככה ללא סיבה מיוחדת? לדוגמא הית חשוף לרעש יום יומי בגבול מסוים ואף פעם הוא לא השפיע בצורה מהותית יכל להיות שפתאום הוא יכל להשפיע? עוד שאלה, האם אחרי שהיפרקאוזיס השתפר והכל ברוך ה' בסדר פחות או יותר גם הוא יכל להחמיר פתאום ללא סיבה? במידה וכן, אחרי זמן מה המצב יכל שוב להרגע? תודה.

22/08/2010 | 22:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יש הרבה סיבות שאנו לא מודעים אליהם. למשל מתח. למשל מחלה ויראלית סתמית וכו'. בכלל לא צריך להיות איזה מאורע דרמטי, והחיים הם טלטלה של פעם למעלה פעם למטה.... אז לא להיכנס ללחץ. מה שעולה בסוף יורד :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

23/08/2010 | 12:29 | מאת: NA

יש אפשרות לדבר איתך אישית בטלפון או משהו בסגנון? תודה רבה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס