שיפור במצבי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/11/2007 | 20:42 | מאת: אורן דורון

שלום ד"ר טלי מרק אני מרגיש הרבה יותר טוב הרגישות לרעש כמעט ונעלמה הטינטון ממשיך אם כי ניסבל אך מתחזק לפעמים הייתי בת"א ועבר לידי אוטובוס ואחריו אופנוע וזה החמיר לי את הטינטון האם כך יהיה כל פעם יהיה חשוף לרעש כזה? יום טוב אורן

29/11/2007 | 01:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום יקירי, אני שמחה שאתה בתקופה טובה יותר, וכמו שאתה זוכר לפעמים המוח בוחר להגביר את התחושות ולפעמים לסנן. אל תחשוש ותמיד תזכור איזה רעשים באמת עשויים להזיק (כמו בעבודה, מקדחים רתכות וכל מיני כאלה...) ואז שים אטמי אוזניים, ובכל השאר תן למוח לעשות את עבודתו נאמנה. ד"ש בבית ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס