אוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/06/2010 | 22:45 | מאת: מיטל

ד"ר טליה שלום היום בקרתי אצל א.א.ג (פרופסור לצורך העניין) על פי בדיקת השמיעה הוא טען כי יש חשש שמדובר באוטוסקלרוסיס. להלן תוצאות הבדיקה: ימין:שמיעה בתחום הנורמה שמאל:שמיעה מתחום הנורמה עד ליקוי הולכתי מזערי בתדרים נמוכים טימפנומטריה BIL.TYPEA ללא עוררות רפלקסים אקוסטיים. מראה רגישות יתר לעוצמות קול חזקות, בעיקר בתדר 2KHZ + טנטון ד"ר טליה, אנו מתכתבות מזה כשלושה חודשים, את מבינה שהכל קרה לאחר הלידה, הייתכן שמדובר במחלה הזו עד כדי שמוש במכשיר שמיעה? אני אמורה לעשות ב.שמיעה בעוד 3 חוד' יש אפשרות שהמצב ישתפר או לצפות לגרוע מכל? אני קצת בשוק.

18/06/2010 | 21:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

ושוב שלום מיטל לא להיות בשום ולא בפאניקה, נכון שצריך לעקוב ולא להחליט כעת, ואם יש באמת אוטוסקלרוזיס אפשר להגיע במקרים היותר קשים לטיפול כפי שכבר ציינתי, עם מכשירי שמיעה, ניתוחים, או גם וגם. בכל מקרה אצלך זה ליקוי שמיעה מזערי כך שזה רק למעקב : לא מכשיר שמיעה ולא ניתוח ולא גם וגם... כך שזה לא סופהעולם בכלל, בינתיים עזבי את הנושא עד ספטמבר ואז תחזרי לבדיקות, ובואי נצפה לטוב :) בברכה ושבת שלום ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס