אוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/06/2010 | 23:08 | מאת: מיטל

ד"ר טליה שלום סליחה שאני ממשיכה לנדנד לך אבל בהתייחס לתשובתך: על פי בדיקת השמיעה הליקוי הינו הולכתי בתדרים הנמוכים, כאשר נבדקתי ע"י א.א.ג נאמר לי שאין לי פגיעה בעור התוף והאוזן נראית תקינה. רציתי לשאול אם מדובר בליקוי הולכתי יש סיכוי שהטנטון יעבור? ועוד דבר, על פי מה שאני קוראת טיפול תרופתי או כירורגי בזמן יכול לשפר את המצב במקרה והליקוי הולכתי, אם עברו מאז 3 חודשים יש סיכוי שבגלל הסחבת בבדיקות ומאחר ואני לא מקבלת טיפול נכון עד כה איחרתי את הרכבת?

18/06/2010 | 21:22 | מאת: ד"ר טליה מרק

ושוב שלום... את לא מאחרת שום רכבת כי מדובר בליקוי הולכתי... דווקא אז הסבלנות היא המפתח ואסור למהר לשום מקום. מאוד יכול להיות שעדיין גודש כלשהו ואפשר להקל עם תרופות, ובואי נדחה את הדיון על ניתוחים והצורך בהם ואם בכלל לעתיד. בברכה ושבת שלום ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס