טינטון פועם+אינטון רגיל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/05/2010 | 12:33 | מאת: ציפי

היי בבדיקת נורולוגית נכל תקין אך שלחה אותי לMRI לא אישרו לי בקופה היא הפנתה אותי לCT מוח הבנתי שהבדיקה מאוד לא נעימה וגם יש בה הרבה קרינה למוח .האם בכלל כדאי לעשות אותה ?גם אם ימצאו למשל שיש עורק שקרוב לאוזן הרי אין מה לעשות בנושא לא? האם בבדיקה כוללת גם את האוזניים? תודה

01/06/2010 | 20:59 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם טיניטוס פועם הבדיקה הנכונה נקראת CT אנגיו עם חומר ניגוד ודווקא עדיפה על ה MRI. הקרינה לא נורא, אם יש עורק קרוב לאוזן חשוב לדעת זאת, והבדיקה כוללת את כל מה שיש בגולגולת כולל אוזניים.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס