רעשים ובכי -דכאון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/05/2010 | 21:11 | מאת: אתוש

לפני כמה חודשים נכנסתי לדכאון ובכיתי בלי סוף. במקביל לזה החלו אצלי רעשים באוזן שמאל . בבדיקה של אאג אין לי ירידה בשמיעה וגם לא אובחנה דלקת. הרופא טוען שעליי לקחת כדורי הרגעה ולהרגע ואז זה יעבור. עליי לציין שבתקופת הדכאון לא לקחתי כל כדורים למעט רגיעון של הדס. מה דעתך. האם זה יעבור או להמשיך בדיקה.

04/05/2010 | 21:15 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב דכאון יכול להשפיע על הופעת כל מיני תופעות סומאטיות ביניהן גם טיניטוס. לרוב התופעה דועכת עם הזמן, וכדאי להיות אופטימי. כמובן חשוב מאוד לטפל בדיכאון :) בברכה, ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

05/05/2010 | 23:42 | מאת: טינטונית

קראתי את מה שכתבת לגבי הבכי וגם לי במצב של בכי ממושך ודכאון לפני כשש שנים החל רעש קונכיה שגבר והפך למטרד נוראי יום יו י בחיי. מה הקשר? האם יש קשר? אבל התאור שלך מאוד מזכיר לי איך זה התחיל ולא נגמר אצלי כולל ירידה בשמיעה באוזן המטונטנת. אוזן שמאל.

06/05/2010 | 21:14 | מאת: ד"ר טליה מרק

ואולי זה ההסבר במקרה שלך. בברכה, ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

03/06/2010 | 18:25 | מאת: אתוש

אתמול הייתי שוב אצל אאג שנתן לי כדור הרגעה בשם מודאל . לקחתי את הכדור אתמול בערב אבל היום נורא כואב לי הראש. אמנם הטינטון קצת פחות מפריע עם ההשפעה של הכדור אבל הראש נורא כמו כן אני מרגישה שיש לי נוזלים באוזן אבל הרופא בדק ואמר שאין לי כלום.מה לעשות?

04/06/2010 | 17:23 | מאת: ד"ר טליה מרק

וכמובן חזרי לרופא לבדיקה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס