מבקש חוות דעת לגבי מכשירי השמיעה של אופטיקנה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/02/2010 | 10:07 | מאת: שומע, אך יש כאלה ששומעים יותר...

שלום לך, ושלום לכולם. כאדם עם פגיעה קלה בשמיעתי (בתדרים הגבוהים) הייתי מעוניין לדעת האם המכשירים שלהם (של חברת Audio Service) שאגב מוצעים במחירים טובים מאד (כולל CIC) מוכרים כמכשירים ברמה טובה? אני זקוק להגברה קלה, כך שלדעתי רוב המכשירים לאחר כיוונונם לתדרי אוזניי יתנו לי מענה הולם. תודה!

24/02/2010 | 22:51 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. המדור אינו ממליץ על מכשיר זה או אחר. 2. יש אכן אנשים שכמעט כל מכשיר מתאים להם, אבל יש אנשים רבים עם רגישות לצלילים והם יעדיפו מכשירים אחרים. 3. ובכל מקרה ליקוי שמיעה בתדרים גדולים אינו מתאים לרוב לשיקום שמיעה עם CIC.... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

25/02/2010 | 10:02 | מאת: שומע, אך יש כאלה ששומעים יותר...

מודה לך על תשובתך!

12/11/2010 | 12:31 | מאת: ש

החזרתי את המכשירים לאופטיקנה, והם הבטיחו לי החזר תוך 45 יום. עברו 45 יום ולא קיבלתי עדיין את כספי בחזרה. השירות היה גרוע (רק אחרי הקנייה.)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס