טינטון ואוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

17/02/2010 | 13:54 | מאת: שיר

שלום ד"ר, אני חיילת משוחררת מזה 4 חודשים ומאז אני סובלת מטינטון שלא פוסק,צפצופים מבוקר עד לילה. היו לי גם סחרחורות אבל הם פסקו.אני מסרבת להתרגל לרעש הזה. עברתי בדיקת שמיעה לא מזמן והיא יצאה תקינה.וגם הבדיקת דם שלי הכל בסדר. רצוי לציין שאני נשמרת מרעשים חזקים וכל פעם שאני הולכת למועדון אני שמה אטמי אוזניים. משבוע שעבר הייתי מקוררת מאוד,אך מיום ראשון שתי האוזניים שלי נסתמו, וזה מפריע לשמיעה שלי,אני לא יכולה לתקשר עם אנשים באופן נורמאלי. האם זה בגלל שאני מצוננת? האם הטינטון והסתימה באוזניים יעברו לי? איזה טיפול לדעתך יגרום לסיום הטינטון בשתי אוזניי?? בבקשה עזרי לי תודה

19/02/2010 | 18:38 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. טיניטוס מחמיר כשמצוננים והאוזניים סתומות... אבל זו סתימה זמנית שעוברת אחרי שמבריאים. 2. אין קשר למינוצין שלקחת לפני כשנה, וגם בדיקות הדם שלך היו תקינות. 3. צריך לבדוק אותך ולראות מה קורה מבחינת סחרחורות אוזניים ושמיעה - לחזור על בדיקת השמיעה כמובן ולבדוק עוד פרמטרים שיכולים לעזור בתכנון טיפול. 4. לסרב להתרגל לרעש זה משפט נחמד. לטפל זה כבר נושא אחר וזו התחייבות להתחיל טיפול ולהתמיד בו.... אז אם זה מה שאת מחפשת, פיתרון שיאפשר לך איכות חיים טובה יותר, כדאי שתתחילי טיפול לטיניטוס שנקרא TRT והטיפול מתאים גם לרגישות שלך לרעשים חזקים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

21/02/2010 | 00:41 | מאת: שיר

לפני כשבוע,בעקבות המלצת רופא א.א.ג, שתיתי כדורים בשם בטיסטין 16 מ"ג, בנוסף שתיתי אותו יחד עם כדורי וויטמינים בשם טריבמין. כעבור שבוע הפסקתי את הטיפול כשהרגשתי אי יציבות בהליכה לפעמים. ואחרי יומיים נסתמו לי האוזניים. האם הכדורים אחראיים על תחושת האטימות באוזניים והטינטון, למרות שאני מצוננת? תודה

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס