המנעות מרעש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/02/2010 | 07:18 | מאת: יעל

שלום, אני סובלת מרגישות לרעש. כשאני נחשפת לרעש כמו מוזיקה רגילה (בבית קפה ולא רועשת מדי) או מכוניות ברחוב, הרגישות גוברת, כל הצלילים נשמעים יותר רמים, והאוזן נאטמת וכואבת. שתי שאלות: האם במצב כזה טיפול יכול לעזור ותוך כמה זמן? האם אני צריכה להיזהר מרעש רגיל שלא מפריע לאנשים אחרים, בגלל שהוא מחמיר את המצב שלי? תודה רבה, יעל

15/02/2010 | 18:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב רגישות לרעש שאינו מוגדר כעוצמתי או מסוכן נקראת היפראקוזיס. טיפול יכול לעזור תוך כמה חודשים, הטיפול מורכב מיעוץ ולעיתים גם מכשירים הנקראים מחוללי קול. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס