הפסקת הטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/12/2009 | 16:28 | מאת: רוני

אני סובל כבר כמה שנים מטינטון חזק שלא נותן לישון ללא כדורי שינה כמו כן יש לי ירידה חזקה בשמיעה האם הוצאת כל מערכת השמיעה יכולה להפסיק גם את הטינטון?

01/01/2010 | 18:04 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לפי השאלה אני מבינה שאתה גם סובל ובעיקר מיואש. התשובה היא חד משמעית לא. כבר היו בעבר הרחוק מספיק נסיונות מטופשים שכאלה שרק גרמו לחרשות חסרת תקנה מחד, ולהישארות של טיניטוס מאידך. הטיניטוס הוא תופעה מוחית, והטיפול צריך להיות בהתאם - כולל הרבה הבנה ולא לפגוע בחולה או בשמיעתו ! בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס