היתחזקות רעש באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/12/2009 | 00:07 | מאת: שלמה .כ

יש לי רעש קל באוזן שמאל באופן קבוע ופתאום הרעש היתחזק בצורה חדה יש לציין שאני עובד עם אטמי אוזניים בגלל שאני אחרי טיפול בבית- חולים בגלל ירידה בשמיעה היתי אצלך בפורום בעבר הלא רחוק שאלתי למה זה קורה לי אשמח לתשובה מהירה.

17/12/2009 | 23:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. בפורום אני יכולה לעזור באופן מוגבל בלבד... כדי לדעת יותר צריך להגיע אלי לבדיקה פנים אל פנים. 2. גש לבדיקת אא"ג - יכול להיות שיש פקק צרומן באוזן או דלקת או החמרה במצב השמיעה... לפעמים טפול בבעיה קלה מחזיר את הטיניטוס למצב רגיל ו"אדיש". בברכה,וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס