מתגבר מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/11/2009 | 14:36 | מאת: גיא

הי ד"ר אני מטופל שלך בעברי ניסיתי כבר הכל כולל טיפולים אלטרנטיבים (כולם) אין שום הבדל כמובן לצערי אני מרגיש שיש לי עליה בחוזק הטינטון בשבועיים האחרונים. אני המשכתי את חיי כרגיל כפי שהימלצת אבל אני משתמש באטמים במקומות רועשים. האם האטמים מספקים הגנה טובה? האם יש מצב שזה יחזור לקדמותו,או אולי יש סיכוי שזה יעבור יום אחד? נכון להיום סובל מזה כבר מספר שנים ללא סיבה ברורה תודה מראש על תשובתך ושיהיה לכולנו אחלה שבוע נ.ב שמעתי לאחרונה על איזה ניסוי בארה"ב באחד מבתי החולים הכולל שימוש במגנטים,האם ידוע לך משהו בענין?

16/11/2009 | 18:34 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב טיניטוס היא תופעה שיכולה להצריך טיפול ממושך ובהחלט צריך טיפולי המשך ו"תחזוקה". כך שאם אתה מטופל שלי אתה צריך לדעת שטיפול הוא לא חד פעמי :) לכן כדאי שתחזור לטיפול ואז אפשר לראות פנים אל פנים איך לעזור לך. והמגנטים נוסו כבר בעבר והיו עוד אפקט פלצבו אחד... כך שתחסוך לך את האשליות ועוגמת הנפש. אם במקרה יצא מזה משהו אני כבר אכתוב על כך כאן ובכל הפורומים האפשריים :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס