רגישות לרעש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/09/2009 | 14:19 | מאת: נעמי

שלום, אני בת 31 אם לתינוקת בת שנתיים. באופן כללי בריאה ללא עבר של בעיות נפשיות. סבלתי מדיכאון אחרי לידה קל. יש לי בעיה שמקשה מאוד על חיי. אני רגישה לרעש בצורה קיצונית. כל רעש הכי קטן לדוגמא: ממטרות, מכוניות , רעש של כסאות שזזים אצל השכנים... הכל מפריע לי. זה הגיע למצב שאני "מחפשת" את הרעש. אני מרגישה שרעש מעצבן אותי מאוד ומקשה על תיפקודי. אני גרה בביניין משותף וממש קשה לי לחיות עם זה. אני לא מצליחה להירדם בגלל שאני שומעת רעשים של שכנים כמו חלונות, ילדים רצים... אין רעש קיצוני בדירה (עברתי כבר 2 דירות וזה אותו דבר ) זה רעש רגיל של ביניין. מה לעשות? האם יש דרך לטפל בזה, ממש קשה לחיות כך? תודה נעמי

06/09/2009 | 21:37 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לתופעה קוראים היפראקוזיס, ואפשר לטפל בה בשיטה הנקראת TRT. את יכולה לקרוא עוד בנושא דרך הקישור הרשום אחרי השם שלי :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

01/01/2010 | 16:25 | מאת: גל

שלום, אני נדהמת שרק עכשיו אני מוצאת עוד אנשים הסובלים כמוני ואפילו יש לזה שם וטיפול...חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש גם תופעה (בתוך האיפראקוסיס) הנקראת 4S. רציתי לשאול את ד"ר טליה מרק האם היא מכירה את התופעה הזו גם כן. אני מבינה שהשלב הראשון שאת ממליצה הוא ללכת לבדיקת היפראקוסיס ב 'אופקים'. נכון? אני מבינה גם שאת המומחית בארץ לנושא זה- האם את מטפלת גם בצרכז או שמא תמליצי לי על מקום טוב בתל אביב? בתודה ובכבוד רב גל

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס