לד"ד טלי המדהימה, אני חייבת עזרה!!!!

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/08/2009 | 18:37 | מאת: מעריצה נלהבת...

הי ד"ר טלי, אני מטופלת מעריצה שלך מהעבר..., אחרי שהצלת אותי מנוזלים איומים באוזניים. מתוך חיפושים אחרייך גיליתי את הפורום הנפלא הזה, ואני מקווה שתשובי אלי בהקדם... לפני כשבוע וחצי קמתי משבעה על אבי, אחרי שבוע עם המון דמעות. אני לא יודעת אם זה קשור לדמעות או לא, אבל כבר תוך כדי השבעה התחלתי להרגיש תחושה מאד לא נעימה באוזן ימין, לא כאבים, פשוט תחושה לא נעימה, ואולי אף עימעום קל בשמיעה. מאז, זה רק הלך והחמיר, זה מציק בצורה איומה (ולא כואב), זה מפריע לי לריכוז בצורה קשה וגורם לי להתעצבן בקלות, כשאני ממש לא כזו בד"כ.... חשוב לציין שכל הזמן אני שומעת את דפיקות הלב שלי דרך האוזן, בצורה שנשמעת כמו דפיקות לב של עובר דרך אולטרא סאונד... הלכתי לרופא משפחה, והוא שיער שיש לי נוזלים באוזניים. הוא נתן לי קלארינז, ונראה לי שזה קצת עזר אבל עדיין מאד מאד מציק!!! אתמול הלכתי לרופא אף אוזן גרון באיזור מגורי. זה היה ביקור נורא... הרופא אמר לי שאין לי שום נוזלים ושום בעיה, ושלח אותי לעשות כל מיני בדיקות שמיעה. העניין הוא, ד"ר טלי, שאני לא יכולה לחכות כ"כ הרבה זמן!!!! אני חייבת איבחון וטיפול דחוף, כי זה פוגם ופוגע בי מאד, לאורך כל סדר היום שלי,אני חלשה וקצת מסוחררת (זה קשור?) ומרגישה ממש גרוע עם זה.. ניסיתי לקבוע אלייך תור, אבל אין לך תורים דחופים, וייקח קצת זמן לשחרר אותי מההצמדה לרופא השני, כדי שאוכל להגיע אלייך שוב (הנושא בטיפול מול קופ"ח כללית). אנא ממך, אני זקוקה לעזרתך באופן נואש!!!!! אם יש לך איזושהי השערה מה עובר עלי, וכמובן, אם יש לך אפשרות להמציא עבורי תור דחוף דחוף, אודה לך מאד מאד מאד!!!!!!!!! תודה מראש, מחכה ומצפה לתשובתך... ולכל קוראי הפורום - (מי שהחזיק מעמד עד לכאן...) - רק שתדעו - אין על טלי!!! פשוט אין!!! בהערכה, המעריצה...

01/09/2009 | 14:22 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. משתתפת בצערך - שלא תדעי יותר צער לעולם. 2. בתלונות שלך את חייבת לעשות קודם כל בדיקת שמיעה דחופה. לא משנה מי בדק לך את האוזן העיקר דחיפות בדיקת השמיעה. מבחינתי לא צריך לשחרר הצמדה, אם חייבים אפשר תמיד להגיע אלי לחדרה (שם אין בעיה להתיר). התקשרי עכשיו לבנות בחדרה ותאמי תור דחוף לשמיעה בתור התחלה, והם כבר יראו לי את הבדיקה. אם אין להם תורים דחופים נסי בנתניה במרפאה של הקופה או במכון הדים בחדרה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

01/09/2009 | 19:54 | מאת: מעריצה

תודה על תגובתך. עשיתי היום המון טלפונים, אך לצערי אין לי אפשרות להיבדק אצלכם, כי אני שייכת למחוז אחר (אני גרה באיזור המרכז, לכן גם נבדקתי אצל רופא אחר). לגבי שחרור ההצמדה, אמרו לי בכללית שאני כן צריכה להתיר הצמדה, ובאופקים אמרו לי לקבוע תור רק דרכם. אם יש לך אפשרות לשריין לי תור דחוף אצלך, אודה לך מאד מאד!!! (המייל שלי מופיע, מקווה שאת רואה אותו). בכל מקרה, הלחצת אותי כשהורית על בדיקת שמיעה דחופה... אני צריכה להילחץ????? האם יכולה להיות משמעות לעיכוב בזמן במקרה הזה??????? לחוצה ודואגת...

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס