שמיעה ביונית?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/08/2009 | 00:05 | מאת: רם

שלום ד"ר בחור צעיר,סובל מטינטון מספר שנים (רעש חזק וגבוהה כמו מכשיר חשמלי פתוח) שמתי לב שאני מסוגל לשמוע מכשיר טלוויזיה פתוח ממרחק רב.כלומר לא את התוכנית אלא את הרעש הצורם והגבוהה שמופק מרגע הדלקת המכשיר ועד כיבויו. הדבר המדהים הוא שרק אני שומע את זה.כלומר אדם בריא ללא טינטון לא מסוגל לשמוע את התדר הזה שאלתי היא, למה? אני מפתח יכולות חדשות? אשמח לשמוע הסבר לתופעה תודה

01/09/2009 | 14:23 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא מותר, אתה לא ביוני - אתה סתם רגיש לרחשושים חסרי משמעות = הטיניטוס מחד, והרעש החשמלי של הטלויזיה מאידך. לתופעה קוראים מיזופוניה והיא תת סעיף של היפראקוזיס - רגישות יתר לרעשים חיצוניים. אתה יכול לקרוא על כך עוד בקישור שדבוק לשם שלי :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

01/09/2009 | 18:17 | מאת: רם

תודה ד"ר על התשובה לבעיה הזו יש פתרון או שזה מגיעה על כל החבילה של טינטון ירידה בשמיעה וכו? מצטער אם אני נשמע קצת מיואש...

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס