היפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/08/2009 | 01:25 | מאת: נעמה

שלום, אני סובלת מטנטון בצד שמאל לאחר תאונת דרכים (לפני 6 שנים). בבדיקות שמיעה אין עדויות לירידה. מצד שני- מאז אני סובלת דווקא מרגישות גבוהה מאוד לרעשים בסביבה. שאלתי היא האם יש בדיקה לכך, והאם אותה רגישות מוכרת כאחת מהתוצאות של טנטון, ואם כן- מדוע רק bera וירידה בשמיעה מהוות אינדיקציה לפגיעה?

28/08/2009 | 20:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב היפראקוזיס היא תופעה מאוד מציקה אבל אינה מזכה באחוזי נכות כלשהם. ואת השאלות תפני למחוקק (לאו דווקא בארץ) - הם קובעים מה מוכר על פי חוק ומה לא ואיזה בדיקות נחשבות אמינות. שבת שלום, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס