התאמת מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/08/2009 | 13:41 | מאת: חנן הגנן

שלום לך יש לי (לצערי..)אוטוסקלרוזיס באוזן ימין,בצד שמאל נותחתי לפני כ-30 שנה ועד כה (טפו..טפו..) אין בעיות מיחדות האם ניתן להסתייע בך בהחלטה האם לרכוש מכשיר שמיעה או להתנתח? יש לי בדיקת שמיעה שניתן לשלוח אלייך בפקס' או בדוא"ל. תודה על תשומת הלב

16/08/2009 | 22:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי חנן הגנן :) בשמחה רבה, פקסס את הבדיקה ל 04-6225221, הוסף מכתבון עם פרטים מזהים, איך ולמי להתקשר, וכו', ואת השאלה כמובן, ואני אראה בימים הקרובים ואדאג שיחזרו אליך עם תשובה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

17/08/2009 | 07:26 | מאת: חנן הגנן

תודה על ההתייחסות המהירה אשלח מיד

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס