הפסקת שמיעה זמנית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/08/2009 | 14:15 | מאת: יונינה

שלום רב! זה קרהלי באחד הבקרים. התעוררתי ולפתע לא שמעתי באוזן ימין שנחשבת לחלשה. אני בת 74 , פניתי לרופא נשלחתי לבדיקת שמיעה במכון הדים. שם התברר שדווקא באותה אוזן ימנית אין שינוי לעומת זאת יש ירידה באוזן שמאלית. אני רוצה לציין שאני סובלת לטינטון כבר למעלה מק 40שנה ומה שעשיתי לא עזר. גם טיפול בביו פידבק . יש ימים נסבלים ויש כאלה שזה נורא. אני מאוד מבינה את שמואל. מדוע מפסיקים לשמוע פתאום? איך מונעים מצב כזה? תודה.

13/08/2009 | 23:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא הבנתי האם קיבלת טיפול, האם יש לך מכשירי שמיעה, האם יש מחלות רקע כמו סכרת, או עודף שומני דם.... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס