טיפול TRT באיטליה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/08/2009 | 07:21 | מאת: עומר

שלום דוקטור. אני סובל מטינטונים כבר כמה שנים ונמצא בלימודים במילנו. שמעתי על הטיפול ואולי את יודעת איך אני יכול למצוא פה מטפל בשיטה הזאת. תודה רבה.

09/08/2009 | 18:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני מצרפת לך את הרשימה של המטפלים המוסמכים לנושא TRT בעולם, באות הרלוונטית לאיטליה.... תסתכל ברשימה של איטליה ויש שם כמה מטפלים. לא תמיד מי שהוסמך גם עוסק בכך בפועל כך שתצטרך לברר. http://www.tinnitus.org/home/frame/uk_alumni.htm בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס