שאלה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/07/2009 | 21:55 | מאת: נחום

הנני בן 35,סובל מאפילפסיה, נוטל תרופה בשם gabapentin , הנטליה של התרופה היא באופן מתמיד. הנני עתיד לעשות בדיקת ברה למערכת עצבי השמע. האם נטלית התרופה יכול להשפיע על תוצאת הבדיקה או אין צורך להפסיק לקחת את התרופה לפני הבדיקה והיא לא משפיעה על תוצאת הבדיקה.

25/07/2009 | 21:02 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אסור לך להפסיק את התרופה והיא לא אמורה להשפיע על BERA באופן שלא ניתן יהיה לפענח את הבדיקה. בכל מקרה אם לא יצליחו לפענח אותה יש מספיק בדיקות אחרות בעולם, וכל דבר שימנע ממך התקף אפילפטי חשוב יותר מאשר בדיקה זו או אחרת :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס