TRT

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/06/2009 | 20:33 | מאת: עינת

שלום ד"ר טליה, רציתי לשאול האם בכל טיפול TRT משתמשים במחולל רעש ומה הטיפול כולל?

14/06/2009 | 22:45 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב תלוי מה המצב על פי האיבחון, ומה המצב הכלכלי גם ... והשיקול הוא לפי כל מקרה לגופו של עניין. הטיפול כולל כל מה שצריך על פי האיבחון. מכשירי שמיעה אם יש צורך, מכשירי מחוללי קול, וכל מיני דברים שהם לא מכשירים, וגם כמובן פגישות היעוץ. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס