אי סבילות קיצונית לרעש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/06/2009 | 22:17 | מאת: אדית

שלום רב, אני סובלת מאי סבילות קיצונית לרעש. המצב החמיר מאד בשנים האחרונות. צעדים, טריקות דלתות, נביחות כלבים, מוסיקה, רעש של מזגן, מחשב, הכל הופך להיות בעייה עבורי. לעיתים, אבל לא תמיד ובתדירות נמוכה יותר יש לי גם רעש באוזן אחת- אוזן שמאל. בכלל האוזן הזאת יותר רגישה. החיים שלי סובבים סביב נושא הרעש. אני סובלת ומסבילה את כל הסובבים אותי. אני מתקשה להרדם בשל כל רעש קטן. אני מבינה שיש היום דרכים לטפל בבעייה. אני כרגע גרה בירושלים ומתקשה בשל מגבלה גופנית להגיע לתל אביב. ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שלהתקבל לטיפול בהדסה יש להמתין תקופה ארוכה מאד. האם יש מקומות נוספים בירושלים שבהם ניתן לטפל בבעייה? בברכה

04/06/2009 | 16:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב, ישלך היפראקוזיס והדרך לטיפול נכון היא TRT. אני לא יודעת כמה זמן לוקח להגיע ל TRT בהדסה - צריך לדבר עם האודיולוגיות, ולא ברור לי אם הן מטפלות כעת בצורה זו, ומה שאני יכולה להציע זה כן להגיע לתל אביב.... לא צריך הרבה מידי פגישות, אלא כנראה אחת לחודש כמה חודשים ובהמשך אולי כל חודשיים שלושה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס