טיניטוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

02/06/2009 | 15:00 | מאת: עינת

שלום ד"ר טליה, כבר שאלתי בפורום שאלה לגבי הטינטון שלי, לפני חודש בדיוק ביקרתי בחתונה ומאז אני שומעת את השקט... הטינטון שלי נשמע כמו רעש רציף בתדר קבוע, כל הזמן אומרים לי מספר שבועות כמה זה מספר שבועות?! אני סובלת ממנו בעיקר בלילות ובבקרים וקמה לעוד יום בו אני שומעת אותו.. מיותר לציין שאני בחרדה גדולה מאוד ומצב הרוח שלי בחודש האחרון השתנה ללא היכר. יש לי תור אליך בעוד שבוע אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות עד אז. לרוב אני בריאה, בת 26, ללא הסטוריה של בעיות שמיעה וללא ליקוי בשמיעה. האם את מכירה מכרים דומים לשלי בהם הטינטון לא עבר? אני מוטרדת מאוד מהמחשבה שהדבר ישאר איתי לנצח... תודה

03/06/2009 | 16:32 | מאת: דור

עינת יקרה גם אני סובל מטינטון חריף אחרי חשיפה למוסיקה חזקה לפני 4 שנים אצלי זה לא עבר רק הולך ןמתחזק חיי השתנו ללא הכר אני סובל מדיכאונות וחרדות וחי על כדורי הרגעה ורק איתם אני יכול לישון את צריכה להזהר מרעשים חזקים אני מציע לך לקנות אטמי אוזניים טובים ולשים בתיק ולהשתמש בהם כשצריך תהיי חזקה

03/06/2009 | 19:42 | מאת: עידן

עינת היקרה, לי היה טיניטון גם וזה עבר לי אחרי כחודשיים. המקרה של דור מצער אבל לאו דווקא מייצג כל אחד, לכן קחי הכל בפרופורציה וקווי לטוב. מאחל לך רק טוב,

03/06/2009 | 21:42 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב דור צר לי שמהלך חייך השתבש כך, ואני מציעה לך לעבור טיפול TRT שיכול לעזור מאוד - ובשילוב עם טיפול קוגניטיבי פסיכיאטרי מסודר (ולא כדורי הרגעה בלבד) שיעזור לדכאונות ולחרדות יש סיכוי מצוין שתחזור לתפקד באופן משביע רצון. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 1-700-50-60-52

03/06/2009 | 21:45 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום עינת בעוד שבוע אוכל להסביר לך פנים אל פנים, עד כמה הטיניטוס הוא תופעה שנרגעת במרבית המקרים ואינה פוגעת באיכות החיים אצל מרבית האנשים. לוקח קצת זמן, הזמן הוא מושג יחסי כמובן, אבל בטיפול נכון אפשר להתקדם יפה מאוד, אפילו אם יש היסטוריה של 40 שנות טיניטוס כרוני - מוכח !!. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס