טינטון כתוצאה ממכה באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/05/2009 | 20:35 | מאת: א

שלום אני סובל מצלצול חזק באוזן ימין כתוצאה ממכה. רופא א.א.ג זיהה אדמומיות חזקה באוזן ימיןורשם לי אנטיביוטיקה. הצלצול לא הפסיק במשך שבוע ,הוא חזק מאוד ואני חושש מאוד שהוא ישאר כרוני. האם קיים מצב שהצלצול יפסיק? האם יש צורך כבר בשלב זה לטפל בטינטון ? תודה מראש על תשובתך

11/05/2009 | 21:10 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מזל שלא נעשה נקב בעור התוף כתוצאה מהמכה... טוב שאתה מטופל באנטיביוטיקה כעת. רוב הסיכויים שהכל יחלוף ויעבור לו, ואין שום טעם כעת לטפל בטיניטוס שכן המוח מסנן אותו לבד במרבית המקרים בטווח הסמוך לחבלה. תרגיש מספיק טוב עם עצמך, תבצע בדיקת שמיעה בעוד כשבוע, וסבלנות - באמת שרוב הסיכויים שהכל יחלוף. בכל מקרה אם יהיה צורך בעתיד בטיפול אשמח לעזור. בברכה ד"ר טלי מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס