נזקי שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/05/2009 | 10:09 | מאת: גבי

שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם לגבי סוגיה מסויימת. אני מתקשה להתרכז במשרד כשיש דיבורים ורעשים אחרים, אטמי אוזניים לא עזרו לי כי עדיין שומעים שיחות קולניות, גם כשניסיתי אטמי סיליקון או אוזניות מטווחים זה לא הועיל. כפתרון אני מאזין עם אוזניות למוסיקה קלאסית וכך אני יכול להתנתק מרעש הסביבה. לפעמים אפילו אני מכוון את הMP3 לערוץ רדיו שאין בו קליטה ומאזין לרעש מונוטוני (כמו "שלג" כשפותחים את הטלוויזיה לא בערוץ הנכון) רעש השלג המונוטוני עוזר לי להתנתק מהסביבה ולהתמקד בעבודה. אני רוצה לדעת אם יש סיכון לנזקי שמיעה בעקבות הפטנט שמצאתי לי ואם כבר, מה מצמצם את הנזק, רעש מונוטוני או מוסיקה? תודה מראש

09/05/2009 | 15:25 | מאת: ד"ר טליה מרק

10/05/2009 | 08:45 | מאת: גבי

תודה על התגובה! יש לי שאלה נוספת ברשותך.. האם יש סימנים פזיולוגיים לווליום גבוה מידי? אולי כאבי ראש/ אוזניים או סימנים אחרים תודה מראש

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס