היפראקוזיס ורגישות יתר לרעש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/05/2009 | 13:24 | מאת: גל

יש לי בעייה שמאז שהייתי קטנה לא הייתי יכולה לסבול רעש מסוג מסויים, של מכונות, מנועים, מזגנים, מקררים, כל הרעשים שעושים טוווווו כזה ארוך. זה מפריע לי מאוד מאוד ופוגע מאוד באיכות החיים שלי, ברמות שאני מתחרפנת, שהייתי יוצאת מהכתה כי היה מזגן, שהייתי מתחילה לקפוץ ולסתום אוזניים כששמעתי את הרעש הזה. היום אני בת 20, וכבר העולם לא יכול להתהפך רק בגלל בחורה אחת שלא יכולה לשמוע מזגן, ואני רוצה להתמודד עם הרעש. התסמינים של זה דומים קצת לפובייה לדעתי, משהו מלחיץ מפחיד.. מה את מציעה לעשות? אני מחפשת טיפול

06/05/2009 | 21:10 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי גל יש לך היפראקוזיס והטיפול היחידי המוכר והנכון לתופעה נקרא TRT. בארץ יש טיפול שכזה אצלי במרפאה, וכן אצל קלינאית תקשורת בשם דבורה גורדון בירושלים - אז אם את ירושלמית גשי אליה (בהדסה), וכל שאר הארץ - אלי :) אשמח לעזור אבל כמובן פנים אל פנים. בברכה ד"ר טלי מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס