טינטון, מה יהיה?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

20/04/2009 | 13:35 | מאת: רן

שלום ד"ר אני סובל מטיניטוס כבר 5 שנים (בן 38) צליל חד וגבוהה זה התחיל ללא סיבה פשוט הופיעה לילה אחד. אני בחור בריא לא שותה כמעט לא מעשן ועוסק בספורט באופן קבוע. עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות,דם שמיעה וכו....הכל תקין לחלוטין. אני נמצא היום במילכוד ואני חייב תשובה,בזמן האחרון הפכתי להיות פחות סוציאלי אני פוחד לצאת לברים ומועדונים (למרות שזה אופן הבילןי הנפוץ היום) גם כשאני יוצא אני נעזר באטמים אבל אחכ אני מסתובב בחרדה שאולי הזקתי לעצמי ואולי זה התגבר וכו כו.... אני לא יודע מה לעשות יותר אני חסר אונים,אני רוצה לצאת אני רוצה לראות אנשים ואני פוחד ממש פוחד שהטינטון יתגבר לי אם לא עכשיו אז בגיל מאוחר יותר. מה לעשות? האם לא לצאת יותר עם חברים,לוותר על חי חברה? האם הנזק לתווך הארוך הוא ודאי למרות שימוש באטמים (מניסיונך) תודה מראש על תשובתך, אני ממש לא יודע מה לעשות יותר.... נ.ב-האם יש מחקרים חדשים בתחום ואו טיפול חדשני? (כבר עשיתי את כל הטיפולים האפשריים)

24/04/2009 | 18:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני לא יכולה לטפל דרך הפורום :) אבל ברור שאתה צריך טפול וברור שהוא צריך להיות רציני ועקבי ולא משהו חפיף של פעם אחת. "כל הטיפולים האפשריים" מה זה כולל - כי ברור לי לגמרי שלא עברת טיפול TRT, וחבל מאוד כי זה מה שמתאים לך עם הסטרס הפחד והאטמים ...:). בברכה ד"ר טלי מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס