תגובה נפשית עקב טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/09/2007 | 12:25 | מאת: פלס 8

שלום טליה לפני מספר שנים קבלתי 10 אחוזי נכות על תגובה נפשית עקב טינטון {יש מכשרי שמיעה }ממישרד הביטחון לפני כשנתיים הגשתי תביעה על Ptsd הועדה הרפואית ביטלה את ה10 אחוז שקיבלתי על התגובה הנפשית ונתנה לי 20 אחוז על ptsd השאלה האים לדעתך הועדה נהגה בצורה הוגנת .כאשר ביטלה את אחוזי הנכות על תגובה נפשית עקב טינטון מיותר לכתוב שהטינטון ממשיך לשגע אותי

14/09/2007 | 12:47 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כן, הועדה צדקה משום שהם נתנו לך סעיף שכולל בתוכו למעשה את בעית ההסתגלות שלך לליקוי הגופני השמיעתי, או במילים אחרות סעיף ה PTSD מסביר את קשייך הנפשיים באופן רציני ומקיף יותר. מדוע אינך מגיע לטיפול ? בקש ממשהב"ט הפנייה למרפאת אופקים איכות השמיעה, ואשמח לעזור פנים אל פנים. בברכה ושנה טובה ד"ר טלי מרק

14/09/2007 | 18:41 | מאת: פלס 8

תודה רבה על התשובה המהירה . אני מטופל תרופתית /ושיחות שבועיות כשנתיים בנושא הptsd בעית ההלם קרב מעסיקה אותי ללא הרף כך שנושא השמיעה הפך להיות שולי. והטינטון רק מחמיר את המצב{לא נותן רגע של שקט נפשי}

20/09/2007 | 18:21 | מאת: ערן

שלום לך גם אני סובל מטינטון ומתקשה להרדם בלילה ומתעורר מוקדם בבוקר לקול צרחות האוזניים מה אתה עושה עם הטינטון בעיניין השינה? תודה

23/09/2007 | 10:43 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קולות שונים בסביבה הקרובה יכולים להקל = למשל להחזיק בחדר השינה מזרקת מיים קטנה ואסטטית שכל הזמן תשמיע קול עדין וטבעי, או מחולל קול שולחני שישמיע צלילי טבע, או מחולל קול דרך המחשב (אפשר באתר של מכון אופקים www.ofekim.co.il להוריד את התוכנה חינם).... שיהיה בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס