מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/09/2007 | 10:00 | מאת: משה

לפני הכל רציתי לברך בשנה טובה. שמיעתי ירדה ואני נאלץ לקנות מכשיר שמיעה. הציעו לי מכשירים שונים,החלטתי להתמקד בשניים,רציתי לדעת: 1)האם מכשירים אלו מוכרים בארץ ומומלצים? 2)האם ישנה העדפה מבחינת איכות,נקיון (אני סובל משעווה רבה),נוחות,הסתגלות לאחד מהם? 3)מה ההבדלים ביניהם?קשה מאוד למי שאינו בתחום לעמוד על השינויים שביניהם. המכשירים שאני מתלבט לגביהם: 1)SONIC NATURA 2 SE BTE. 2)GN RESOUND PIXEL70 . בתודה מראש,וחג שמח משה

14/09/2007 | 12:45 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כדי לדעת מה מתאים לך באמת צריך לראות את בדיקת השמיעה שלך וכמובן עדיף להכיר את האוזן והאדם שמאחורי האוזן ואז אפשר להחליט. שני המכשירים שציינת : סוניק נאטורה הוא מכשיר שפותח לפני כ 7 שנים ויצא לשוק בשנת 2000 כך שמבחינתי הוא בקטגוריה של ה"מיושנים", החברה עצמה לא נחשבת כמובילה בעולם במכירות או בפיתוח בהשוואה לחברות אחרות. החברות המובילות בפיתוח ומכירות בעולם הן סימנס שמחזיקים קרוב ל 30%, William Demant המחזיקים באוטיקון ובברנפון במקום השני, GN RESOUND פונאק ווידקס סטארקי - ועוד כל מיני חברות קטנות שביחד בקושי מחזיקות 10% מהשוק העולמי. כךל שמקומה של ריסאונד טוב מאוד הן בפיתוח והן ברמה עולמית .... המכשיר שהוצא לך פותח ויצא לשוק בשנת 2006 כך שהוא חדש יותר וכמובן הטכנולוגיה מתקדמת יותר . כך שאם הייתי צריכה להחליט בין שניהם הייתי בוחרת בריסאונד. כדי לדעת עוד אני כבר צריכה לראות את בדיקת השמיעה שלך... כדאי שתפקסס לי את בדיקת השמיעה שלך. 03-5272491, ורק תצרף טלפון להתקשרות חוזרת ואת פרטי המקרה. שנה טובה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס