צילצולים באוזן וסחרחורות נוראיות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/02/2009 | 10:28 | מאת: בר

שלום רב לפני כחודש לערך סבלתי מציפצופים באוזן שנעלמו ואח"כ באו הסחרחורות שלא עוזבות אותי מהרגע שאני קמה בבוקר במשך כל היום עד שאני ישנה ואז אני לא מרגישה אותם קיבלתי מהרופא תרופה בשם Betistin 16 MG לקחת כדור אחד פעמים ביום אני לוקחת את הטיפול כבר שבועים ללא שום שינוי בתדירות בסחרחורות או בעוצמתם אני אמא ל-3 ילדים עובדת עצות קשה לי לתפקד שילבתי טיפול ברפלקסולוגיה שגם לא עוזר מה אני יכולה לעשות עוד איזה טיפול יכול לעזור לי עזרי לי בבקשה תודה מראש

02/03/2009 | 18:17 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני מבינה שכעת סחרחורת היא הנושא העיקרי ושאין צפצופים. כדאילפנות למרפאת סחרחורת אין משמעות מיוחדת לרפלקסולוגיה וזה לא טיפול לסחרחורת - חוץ מזה שזה כייף לא נורמלי כשמישהו עושה מסג' בכפות רגליים. אפשר גם שלוש פעמים את הכדור ויש עוד סוגי תרופות, אם הסחרחורת כל כך ממושכת כבר שבועיים ויותר צריך גם בדיקות דם ובכלל הערכה כללית עם נוירולוג, רופא עיניים, רופא אא"ג ומשפחה ובדיקות שמיעה.... לכן מרפאת סחרחורת יכולה לעזור לפחות בחלק מהבדיקות . בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס