ירידה פתאומית בשמיעה באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/01/2009 | 09:32 | מאת: רן

שלום טלי יש לי טינטון מזה 5 שנים בשתי האוזניים,בבדיקה שנעשתה לי לאחרונה לא נמצא כל שינוי שומע מצוין אין כל שינוי כל הבדיקות תקינות (כבן 35 בריא לחלוטין) הבוקר התעוררתי כשאני חש ירידה חדה בשמיעה באוזן שמאל, שומע אבל יש סוג של אטימות מסוים. האם זה קשור למזג האוויר, האם יש סיבה להילחץ האם מדובר בתופעה חולפת? תודה מראש (מבוהל קלות)

03/01/2009 | 17:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רן אין מה להילחץ בשבת אבל יש מה להיבדק אצל אא"ג דחוף מחר וגם (ובעיקר) בדיקת שמיעה דחוף מחר כי אם יש ליקוי שמיעה פתאומי - צריך לטפל בדחיפות !! בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון טלפון לקביעת תור : 03-5272477 או 04-6225223

04/01/2009 | 11:04 | מאת: רן

תודה טלי לא חיכיתי (כי הייתי בלחץ) לאחר בדיקת מיון אאג נמצא כי יש נוזלים באוזן בגלל צינון (כנראה) אני מעלה את האבחון כאן בשביל גולשים אחרים שניתקלו באותה בעיה והלב "נפל להם ללתחתונים" בריאות לכולם רן

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס